2020-10-04 07:34:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Bánjon óvatosan a rosszkedvű rokonokkal

Napi horoszkóp október 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Izgalmas találkozásban lehet része, váratlanul hallhat egy nem mindennapi hírt, vagy felkínálnak önnek egy olyan lehetőséget, amin nem szabad gondolkozni, azonnal igent kell rá mondani. Tegye félre az előítéleteit, hallgasson inkább a megérzéseire.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A csillagok mindent megkönnyítenek ma az ön számára. A dolgok jobban mennek előre, szervezzen sok programot mára! A szívügyekben is szerencsés lesz, megnőnek az esélyei a pártalálásra!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy kicsit túlbonyolítja a dolgokat. Rejtélyes manőverekbe kezd, titokban szervezkedik, talán még a pletykálkodás sem áll most öntől távol. Vigyázzon, könnyen ellenségeket szerezhet magának!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold helyzete kissé bizonytalanná teheti. Nem is tudja, mivel kezdje a napját. Délután érdekes fejleményekről szerez tudomást. Ne szóljon bele olyasmibe, ami nem tartozik önre!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Sajnos ma sok feladat szakad a nyakába a háztartásával, vagy a családdal kapcsolatban. Egy idősebb rokon is sok figyelmet igényel. Egyre nagyobb akadályokat kell leküzdenie. Észjárása pontos és világos, ami elősegíti a kommunikációt.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A szerelmi életén uralkodó aspektusok kedvezőek. Viszont nagyon hiányzik egy barátja, akivel régebben minden apró részletet meg tudtak beszélni. Hívja fel, vagy ha ez nem lehetséges, legalább egy emailt írjon neki. Arra is alkalmas a nap, hogy békét kössön az illetővel, ha esetleg korábban összevesztek volna.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nagyon jól érzi magát a mai napon. Igyekezzen felvidítani a környezetében élőket, különösen azt, akit nagyon szeret. Az estét társaságban töltheti, ön lesz a középpontban!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Egy baráti beszélgetés során csábító ajánlatokat kap, hogyan fektethetné be a pénzét maximális nyereséggel. Gondolkodjon el ezen, de hallgasson meg még egy második véleményt is a dologról. Az otthonában felfordulásra számíthat - legyen óvatosan az elektromos tárgyakkal!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szerelmes hangulatban lehet, jól megértik egymást a párjával. Ha ön egyedülálló, akkor villámcsapásként éri önt a szenvedély! Este egy csodálatos beszélgetésben lehet része, érezni fogja, mennyire egy hullámhosszon vannak!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Új dolgokba ma már ne kezdjen, inkább a lemaradásait hozza be. Bánjon óvatosan a rosszkedvű rokonokkal, mert egy ártatlan megjegyzéséből is óriási vita robbanhat ki!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ne nagyon lovalja bele magát apróságokba, és ne értékelje túl a lényegtelen dolgokat, különben elrontja a mai jó hangulatot. Kissé szétszórt lehet, némi pihenésre van szüksége.


Halak: II. 19. - III. 20.

Pompásan érzi magát. A Vénusz gondoskodik arról, hogy a szerelemben is nyertes legyen! Ha szingli, ma feltétlenül el kell mennie otthonról, mert esélyes, hogy megismerkedik valakivel!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: